IntroduktionEn BODYPUMP® timeBODYPUMP® musikLidt om sikkerhed

KommentarerSpørgsmålSvarHome

Svar !

 

På denne side vil jeg opdatere spørgsmål og svar :

Spm: Kan man tabe sig ved at dyrke BODYPUMP® ?

Svar: 

BODYPUMP® træner og toner dine muskler, og kombinerer de mange fordele ved styrketræning med aerob træning (konditionstræning). I løbet af en BODYPUMP®-time får du en træning for hele kroppen, der vil få dig til at føle dig stærkere, slankere og mere tonet. BODYPUMP® vil hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier, og ikke kun i løbet af timen. Også i nogle timer efter træningen vil dit stofskrifte arbejde på overtid med at forbrænde fedt. DU vil forbedre din styrke og kondition og få tonet musklerne i hele din krop. Hvis du træner BODYPUMP® 2-3 gange om ugen vil du virkelig mærke en forskel i din styrke og form. 

Men jeg kan ikke garantere, at man direkte taber sig af BODYPUMP®. Samtidig med at fedt forbrændes bliver der bygget muskelmasse, og selvom man kommer til at se mere tonet ud i spejlet, så kan det godt være at vægten står stille - eller måske endda går lidt op (afhængig af udgangspunktet). Muskler vejer nemlig mere end fedt, også selvom maven bliver fladere og ballerne og lårene bliver fastere. 

Men BODYPUMP® er en fantastisk kombination til aerob træning, f.eks. løb, cykling, svømning. 

I "Chris på vægten" kombinerede Chris MacDonald konditionstræningen med BODYPUMP® får at deltagernes muskelmasse ikke skulle svinde ind i takt med at de tabte sig, se dette link : http://www.dr.dk/DR1/hadetgodt/Indslag/Motion/2009/0428143644.htm

 

Spm: Er det muligt at få/købe et eksemplar af BODYPUMP® 63 instruktions videoen

Svar:  Det er kun Les-Mills-uddannede instruktører, der får DVD/CD i forbindelse med, at de er på efteruddannelse hvert kvartal. Hverken video eller musik kan købes af andre. Beklager !

 

Spm: Hvor er der mulighed for at blive uddannet BODYPUMP® instruktør?

Svar: Send en mail til Leon Hobro på "leon@lesmills.net". Han koordinerer instruktøruddannelserne.

 

Spm: Hvor kan man anskaffe musiken til BODYPUMP® ??

Svar:  Les-Mills-uddannede instruktører får en CD i forbindelse med, at de er på efteruddannelse hvert kvartal. Musikken kan ikke købes af andre. Men du kan downloade 45 sekunder af hver fra "BODYPUMP.dk" ved at klikke på titlen, og der er musik fra de sidste 15 kvartaler.